-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:17431 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

1ـ آيا نذري كه قبول نمي شود بخاطر اين است كه صحيح نذر نكرده ايم يا علل ديگري دارد و اساسا چرا بعضي از نذر ها محقق نمي شود
پاسخ به اين سئوال شما مثل پاسخ به سئوال نخست شما مي باشد. و علاوه بر آن:
نذر شرايطي دارد كه بايد به آنها توجه شود مثل اينكه:
نذر خلاف تكاليف ديني نباشد، فرد اجازه انجام نذر را در آن مورد داشته باشد، نذر قابل انجام باشد و ... . اگر سعي كنيم در نذرمان مواردي باشد كه باعث خود سازي و رشد ما شود بهتر است چون نذر انسان را متعهد مي كند. يك فرد با خداي خودش عهد مي كند كه خدايا من كه قرار است ساخته شوم با اين راه ميان بر زودتر ساخته شوم مانند روزه هاي خاص، بعضي اگر نگاه به نامحرم بياندازند روزه مي گيرند. يا اگر حرف ديگران را زدم در روزهاي گرم تابستان روزه خواهم گرفت.يا براي سلامتي عزيزانشان ذكر خاصي را دنبال مي كنند مانند صلوات يا تلاوت قرآن كريم به هر حال خود آن نذر راهي است كه ما مي پيمائيم مثل مسافرت به يك نقطه زيبا گاهي اين مسافت خيلي كوتاه و گاهي خيلي طولاني تر است، پس آن كه طولاني تر است ما مي توانيم لذت بيشتري ببريم و در نهايت اينكه به خداي خودمان ايمان داشته باشيم.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.